|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Να ζητήσω συγνώμη από τους διαχειριστές, αφού τα περισσότερα θέματα τα βάζω σε λάθος κατηγορίες...Που θα πάει, λίγη υπομονή να έχετε και θα μάθω κι εγώ...
Να ΄σαι καλά nasgul... είχα την εντύπωση ότι θα έχω μεγάλη ανατάραξη με τους ανεμιστήρες. Αν είναι έτσι μου λύνει τα χέρια, για να μην τους έχω μόνο στη μια πλευρά. Να ευχαριστήσω κι εσένα stanisalus18...είδατε τι γίνετε αν είμαστε πολλοί με διάθεση να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Redox / ORP Controller - Conductivity Controller | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-01-13 21:01 |
Ψύξη με ανεμιστήρες στο καπάκι... | Immortal | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 24-06-12 10:36 |
Ο eliwell του φτωχού (θερμοστάτης για ανεμιστήρες) | kingrim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-08-10 14:47 |
ph controller temp controller απο fish-street!! | Papas35 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-10-09 11:14 |
ph controller.... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 12-04-08 20:31 |