|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: DIY 50 x30 x 40 Όγκος: Περίπου 60 Κατηγορία: Κοινωνικό φυτεμένο. Φυτά: egeria densa, hygrophila difformis, christmas moss, crypotocorine parva και wendii brown, java fern, anubia nana gold, anubia nana mini, Ludwigia Repens , bacoba monieri,Lysimachia Nummularia, pistia , κερατοφυλλο και κανα δυο ακομα που δεν ξερω το ονομα. Ψάρια / Άλλα είδη: 7 (τα τρια ειναι μικρα) white cloud minnows, 1 cpd, πολλές red cherries καi πολλλά ramshorn και λαθρεπιβάτες. Επισης τρια helena. Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Μια ριζα και δυο μικρες πετρες λαβας με φυτα πανω. Φόντο: Μαυρο χαρτόνι Φωτισμός: 24 watt Sylvania grolux Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες Φιλτράρισμα: Fluval 105 Θερμοστάτης: 100 watt Λίπανση: ταμπλέτες. Παροχή CO2: DIY Παράμετροι: pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού: 15 λιτρα μια φορα την εβδομάδα Θερμοκρασία: 25 περιπου Άλλες πληροφορίες: Τρεχει 2 μήνες και στρωθηκε με υλικά απο το άλλο μου ενυδρειο. Τα minnow γεννησανε και εχω τρια μικρα ψαρακια! Τελος να ευχαριστησω τους γενναιδωρους φιλους που μου δωσανε κλαδέματα Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() Βιντεο: http://www.youtube.com/watch?v=6NL03...ature=youtu.be
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση RIO 300 κοινωνικο φυτεμενο!!! | georod7 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 38 | 15-07-11 22:04 |
600 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο... | aiptek | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 33 | 16-03-11 12:10 |
κοινωνικο φουλ φυτεμενο 3η παρουσιαση..... (2 μιση μηνες μετα) | douran_p | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 27-11-10 01:01 |
30 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 25-09-08 18:14 |
300 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 22-03-08 17:24 |