|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα παιδιά έχω τα συγκεκριμένα ψάρια κοντά στους 7 μήνες όταν τα πήρα ήταν 4-7 εκ..τωρα είναι 10-13 το μεγαλύτερο, ηθελα να ρωτήσω δύο πράγματα:
1. η τροφή που τα δινω είναι σπιρουλινα και η mbuna της τροπικάl για μην έχω προβλήματα με τα υπόλοιπα mbuna,καθώς είχα διαβάσει βέβαια ότι είναι παμφαγα, αποφευγω το κρεατάκι! Σ'αυτό οφείλεται το ότι δεν έχουν βγάλει ακόμη έντονα χρώματα? Ή 2. είναι ακόμη μικρά να ζευγαρώνουν και ο κυρίαρχος αρσενικός δεν εκδηλώνεται? Το ξέρω ότι τα haps δεν ταιριάζουν με Mbuna αλλά εφόσον δεν έχω ακόμη προβλήματα το ρισκάρω περιμένοντας να βγάλω τουλάχιστον ένα ζευγάρι και μετά βλέπουμε. Ας επικεντρωθούμε σ'αυτά τα δύο ερωτήματα και όχι στο αν ταιριάζουν. Ευχαριστώ προκαταβολικά! ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάνατος Protomelas Taeniolatus | johnjohn21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 15-01-12 18:36 |