|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μονομάχο και φυτά επιφανειας έχω μπόλικα στο 60λίτρο. απλά θέλω να κάνω πειράματα στο 30λίτρο με τα φυτά για αυτό δεν θέλω να βάλω ψάρια μέσα.
φυτά για εύκολα θα πάω γιατι προς το παρόν δεν θέλω να μπλέξω διοξείδιο. το υπόστρωμα που το έψαξα λέει ένα στρώμα το πολύ 2 εκ., και μετά είτε το χαλίκι είτε άμμος να φτιάξω άλλο ένα στρώμα που στο σύνολο να φτάνει τα 5 εκ. το μόνο κακό που φοβαμαί είναι με την άμμο επειδή είναι ψιλή και αν θα φτάσει το 5κίλο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χωρίς ΝΟ3 δεν γίνεται φυτεμένο | mitsos1975 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 02-12-10 22:39 |
ολίγον Φυτεμένο χωρίς Co2? | Dekanat | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 26-09-08 15:35 |
Φυτεμένο 300 λίτρων | chris the trik | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-06-07 23:50 |
Φυτεμένο ενυδρείο χωρίς κατάλληλο υπόστρωμα | thediscusman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-05-03 19:10 |
Στρώσιμο του ενυδρείου μου χωρίς ψάρια. | george | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 18-12-02 19:36 |