|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι εδω και λιγες ημερες ξεκινησε το χαρατσι του τελωνη στις εκτος ευρωπαικης ενωσης παραγγελιες.
Η κυβερνηση δεν ξερει τι να κανει και μαζευει χρημα απο παντου!! Σημερα μου ηρθε μια δοσομετρικη αντλια απο την κινα η οποια οπως καταλαβα λογο τις καθηστερησης ειχε κοπει στο τελωνειο (με πηραν τηλεφωνο απο τα ΕΛΤΑ και μου εκλεισαν τηλεφωνικο ραντεβου οπου ηρθαν στο γραφειο και μου το φερανε-εξηπηρετηκοτατοι- αλλα μου φιρμαρανε 42 ευρω τελωνειο παρακαλω!!). Για παραγγελια λιγων χρηματων δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα(μαλλον δεν θα τα κοβουν) Παλι ποιο φτηνα μου βγηκε απο ελλαδα αλλα στριμωξανε πολυ τα πραγματα μου φαινεταi.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο set up | Gladiator | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 18-02-12 13:19 |
εξωτερικο φιλτρο | nickst | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 15-05-11 20:29 |
sun sun εξωτερικο | papanikos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 151 | 10-02-11 18:35 |
Φιλτρο εξωτερικο | ermis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-02-09 20:55 |
Rio 300 -εξωτερικο φιλτρο | aris2 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-12-08 18:23 |