|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ειχα παει πριν 1-1,5 βδομαδα να παρω φυτα πηρα Cabomba caroliniana, Egeria densa και Vallisneria spiralis.
Και τωρα εχουν αρχηση εδω και κατι μερες να χαλανε τα φυλλα απο το Vallisneria spiralis (σαπιζουν κατω κατω και κοβονται και επιπλεοθν στην επιφανεια) τα αλλα δεν εχουν δειξη κατι ακομα. Τι φταιει και τι πρεπει να κανω? Λαμπα:Sera plant color Θερμοκ.:27 C ------------------------- Το εχω ξανα παθη να βαλω φυτα και να μου χαλασουνε πριν κατι μηνες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris1006 : 19-02-13 στις 16:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παλι απο την αρχη... | cherry | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-11-09 19:28 |
Ολα παλι απο την αρχη? | john922 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 25-03-09 14:46 |
Πρόβλημα με τα φυτα μου | mindlord | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 22-01-08 00:52 |
ΟΧΙ ΠΑΛΙ ... | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 28-12-06 14:55 |