|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κ Σπύρο μιας και για την δουλειά μου δεν αγοράζω ποτέ κινέζικο εργαλείο έτσι δεν θα ήθελα να πάρω και ένα κινεζικο φίλτρο,θα προτιμούσα να περιμένω ένα μήνα ακόμα (είδη κλείνω ενα μήνα υπομονής).Ακόμη με την ομαδική παραγγελία έρχεται σχεδον στα ιδια λεφτά με την έκπτωση οπότε νομίζω και εσεις θα μου προτείνατε το ίδιο. Kesanis θα αγοράσω 1 ltr http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1283 όπως μου υποδείξατε παραπάνω.Μου ταιριάζει πιο πολυ στο setup.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για στρώσιμο 2ου φίλτρου | danny | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 16-01-13 17:28 |
Αγορά εξωτερικού φίλτρου | morfeas2002 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 43 | 15-01-12 12:36 |
Υλικά νέου φίλτρου | giorgio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 24-10-10 19:36 |
Αγορά φίλτρου!!! | COSTAS21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 08-10-07 16:10 |