|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και εχτες αξιωθηκα να παρω υγρα τεστ για ph gh kh και επιτελους εχω σωστες μετρισεις για το 220, για το 60 και για την βρυση μου _____ΒΡΥΣΗ_____60ΛΙΤΡΟ_______220ΛΙΤΡΟ PH____7,5 __________8_____________ 8 GH____10__________ 10____________ 10 KH___ 5,4__________ 6,1___________ 6,1 NH3-4__0___________ 0____________ 0,2 NO2___ 0___________ 0____________ 0,05 NO3____0 __________10____________ 10 οποτε βλεπω οτι γενικα μεσα στο ενυδρείο το νερο δεν σκληραίνει πολυ σε σχεση με τη βρύση, στο 60λιτρο εχω gappy, ενα gourami και ενα αγγελοψαρο, απο οτι βλεπω στα προφιλ τους μονο το αγγελοψαρο εχει προβλημα ειναι λιγο πανω απο τα ορια του μιας και στο μεγαλο υπαρχουν ακριβως οι ιδιες μετρησεις ηθελα προτασεις για ψαρια, αλλα δεν θελω να βαλω τα κλασικα μικρα ζωοτοκα θα προτειμουσα να βαλω αγγελοψαρα, η καποιο ειδος που με μικρη η καθολου επεξεργασια του νερου θα μπορουσε να εκμεταλευτει το υψος του ενυδρειου, ο διακοσμος ειναι πετρες και φυτα, και επειδή θελω τα φυτα θα προτειμουσα να αποφηγω κιχλιδες(αλλα ολα παιζουν στο τραπεζι τωρα)
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός σε 40 λιτρο | AGIASOS_LESVOU | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 13-07-10 19:20 |
54 ΛΙΤΡΟ - GUPPY | stelios_ant | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 10 | 16-05-10 14:13 |
5 λιτρο φυτεμενο | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 27-01-10 01:49 |
Ενα λιτρο καθαρο-μισο λιτρο βρωμικο | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 20-09-09 23:43 |
δοσολογια diy για 1,5 λιτρο | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 18-06-09 14:36 |