|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ηδη αναφερει σε αλλο θεμα τις σκεψεις μου για κατασκευη ενυδρειου διαστασεων 50 x 30 x40. Σκοπευω να το κανω ανοιχτο με οσα περισσοτερα ευκολα φυτα μπορω. Αυτο που με απασχολει ειναι τι φωτισμο θα εχω. Βλεπω καποια φωτιστικα τις Dennerle για παραδειγμα στα 11 watt. Αν ειναι να δωσω 60 ¤ για δυο φωτιστικα τοτε καλυτερα να παρω ενυδρειο με καπακι που να παιρνει λαμπες τ8.
Το ερωτημα ειναι: Υπαρχει καποια λυση εναλλακτικη? Σκεφτομουν να βρω ενα φωτιστικο τ8 ή τ5 απο μαγαζι με ηλεκτρολογικα και να το βαλω απο πανω. Εχετε καμια αλλη ιδεα?
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγη σε ενυδρειο χωρις φυτα | Vangelis21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 26-09-12 09:13 |
Betta ενυδρειο χωρις καπακι | aNe | Bettas | 5 | 26-12-10 15:58 |
Ενυδρειο χωρις χαλικι για γαριδες | tsilojohn | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 11-12-10 22:01 |
Aνεμονες σε ενυδρειο χωρις σκιμερ,λαμπες Τ5,και κυκλοφοριτες | ababapanos | Κοράλλια | 15 | 13-04-09 17:00 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |