|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους, το ενυδρείο μου απέκτησε ζωή. Μέχρι εχθές είχαν μπεί μόνο τα ikola (7 ψάρια) και κρυβόταν όλη μέρα πίσω απο τις πέτρες.
Σήμερα μπήκαν και τα υπόλοιπα και σφύζει από ζωή το ενυδρείο. Μπήκαν τα moliro (12 ψαρια) και 4-5 Cyprichromis Yellow Head Mpimbwe Με το που τα έβαλα άρχισαν οι καβγάδες για το μοίρασμα των περιοχών και κάτι που μου έκανε εντύπωση, έχω την εντύπωση ότι μια θηλύκια γεννούσε αυγά. Έτριβε την κοιλιά της στην άμμο και ένα άλλο ψάρι απο πίσω της έκανε το ίδιο. Μοιάζει πολύ με το τρόπο που γεννάνε που είδα στο youtube. Δεν θέλω να ανάψω τα φώτα για να τα δώσω χρόνο να προσαρμοστούν. ¶ρα φωτογραφίες απο τρίτη, που μάλλον θα κάνω και ολοκληρωμένη παρουσίαση |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για ψαροσύνθεση | atthess | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 24-01-13 21:54 |
Βοήθεια για ψαροσύνθεση... | Belafode | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 10-03-11 16:43 |
Τελικά κατέληξα αλλά θέλω να το συζητήσουμε!! | Savou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 03-11-10 17:55 |
Θέλω βοήθεια απο τους ειδικούς.. | yannis L | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 23-04-09 19:43 |
Θέλω βοήθεια, για BETTA SPLENDENS | michalis | Bettas | 16 | 17-01-04 16:46 |