|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τα λιτρα ειναι 120 φιλε. Το υποστρωμα το πηρα γιατι ημουν Α Σ Χ Ε Τ Ο Σ. Ακομα ειμαι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Και το πηρα ενω δεν ηταν απαραιτητο και το χρησοπληρωσα δινοντας 25 ευρω και ηταν μεγαλυτερο σε σχεση με το χαλικακι που μου εδωσαν απο το Ι Δ Ι Ο μαγαζι. Παραμυθακια ομορφα. Και μου εκαναν και αλλα ομορφα απο το ιδιο μαγαζι τα οποια θα τα αναφερω καποια στιγμη να φριξετε εσεις οι παλαιοτεροι.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ | gdimit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 11-03-11 20:11 |
Ερωτηση για υποστρωμα | Geovai | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 03-07-10 12:50 |
Ερωτηση Σχετικα Με Τα Pleco | mikele | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 59 | 04-06-07 10:16 |
Ερωτηση για υποστρωμα | nikolas87 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-03-07 12:19 |
ερωτηση για υποστρωμα | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 01-09-06 21:16 |