|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
βοήθεια - Filtax Clearmec
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα παιδιά
όπως σας έχω πεί σήμερα θα πάω να πάρω μπόλι !!! ως γνωστό οι μετρήσεις μου στα NO2, NO3, PO4 ήταν στα ύψη πρόσθεσα αρκετά κερατόφυλλα αλλά και πάλι καμία αλλαγή σήμερα για να ετοιμαστώ για το μπόλι άλλαξα το 40% του νερού του ενυδρείου και έβαλα αντιχλώριο... αργότερα πήρα νερό και το πήρα στο πετ σοπ να μου το τεστάρουν μου βρήκαν ψηλά PH ( ![]() ![]() και έκει μου πλάσαρε κάτι σπόρους τις JBL FILTAX CLEARMES PLUS και μου είπε να τους βάλω επείγων για να τραβήξουν PO4, NO2, NO3 ... του είπα ότι σήμερα θα πάρω μπόλι και δεν θελω να το ρισκάρω με σκεβάσματα και μου είπε ότι δεν παίζει ρόλο δεν επιρεάζουν το μπόλι !! μετά μου πάσαρε (ήθελα και τα πήρα) και 2 κλαδία φυσικά και μου είπε ότι βοηθούν στο PH ... λοιπών οι ερωτήσεις μου για σήμερα !! 1. Τι είναι αυτό το FILTAX CLEARMES ??? το ξέρει κανείς ?? να το βάλω ή να τον αγνοήσω ??? 2. Τι άλλο πρέπει να κάνω πριν βάλω το μπόλι ??? 3. Τι προετοιμασία να ακολουθήσω για τα κλαδία πριν τα βάλω στο ενυδρείο ??? 4. τα φυτά επηρεάζουν το PH ?? γιατί από 7.4 ανέβηκε στο 8 ?? |
|
Εμφανίσεις: 3568
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προετοιμασία για νέο ένοικο | Emaki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-08-10 00:29 |
Προετοιμασία φυτών | iakovost | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 21-01-08 10:13 |
Προετοιμασία ξύλου | fighterfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-06-07 22:01 |
Προετοιμασία νερού από Α.Ο. | dimitris21 | Δίσκοι | 25 | 09-02-07 12:18 |
Προετοιμασία για φυλλόχωμα | DimmyF | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 29-08-06 10:27 |