|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Διάβασα το άρθρο για το πως αντιμετωπίζουμε τις άλγες, και έχω τις εξής απορίες. Πρώτ'απ'όλα, να πως ότι στο ενυδρείο μου που δουλεύει 3 μήνες, έχω στο τζάμι και πάνω σε κάποια φύλλα φυτών, καφέ άλγη, και πράσινες κυλίδες άλγης. Σαν θεραπεία και στα δύο προτίνει αλλαγές νερού κάθε εβδομάδα (τις οποίες τις αμελώ συνήθως καθώς κάνω αλλαγή νερού κάθε 10-14 μέρες) οπότε και θα αρχίσω να κάνω πιο συχνά, και προσθήκη co2. Στο co2 τώρα, εγώ έχω το flourish excel της seachem, υποτίθετε ότι αυτό είναι υγρό co2, αυτό θα κάνει δουλειά?? λέει να το βάζω κάθε 2 μέρες. Επίσης υπάρχει κάποιο ψάρι που μπορώ να βάλω για να τις φάει??? Στο ενυδρείο έχω γκάπι και σαλιγκάρια τίποτα άλλο.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶λγες...άλγες...άλγες... | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 13-06-11 13:54 |
Καφέ άλγες (Co2 ναι ή όχι ) | kostiscv | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 04-03-09 13:51 |
Πρόβλημα με άλγες... | nashty11 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 08-10-08 20:40 |
Ερώτηση για άλγες | satrianius | Δίσκοι | 0 | 31-07-08 13:28 |
Πρόβλημα με άλγες | Leman | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-11-07 16:15 |