|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα αρτέμια για να ταϊσω κάτι νεογέννητα ξιφοφοράκια στο ενυδρείο και στο φακελάκι πίσω έγραφε "Απλά το ρίχνετε σε 500μλ νερού και το κρατάτε σε δροσερό και φωτισμένο μέρος για 24 ώρες".
Εγώ, τώρα, διαβάζοντας εδώ βλέπω ότι χρειάζεται και αεραντλία!! Την οποία δεν έχω ![]() Πρέπει να τα έχω ταϊσει στα μικρά το πολύ σε 2-3 μέρες; Ασχετο, δεν ξέρω αν έκανα καλά, έβαλα μία σταγόνα αντιχλωρίου στα 500μλ του νερού αυτού. |
Tags |
αρτεμια, αρτεμιες, artemia |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΕΡΑΝΤΛΙΑ ( ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΟΧΙ )? | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα | 16 | 22-09-11 18:05 |
Αλλαγη νερου:ποσο απαραιτητη ειναι... | tsaftsouf | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-01-11 14:57 |
τι ειναι η ΑΡΤΕΜΙΑ? | taspan78 | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 16-04-10 13:53 |
ποσο απαραιτητη ειναι η αλλαγη νερου? | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-05-08 08:40 |
ΑΕΡΑΝΤΛΙΑ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ? | Odoiporos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 09-02-03 21:32 |