|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα τα εκοψα 4 ποντους ποιο στενο και 5 ποιο κοντο οποτε μικριναν τα λιτρα και ειμαστε μια χαρα
αντε τωρα κολλιμα!Αυριο ομως τωρα δεν αντεχω!!Οποτε μου κανουν τα 5 αρια με τα 75 λιτρακαι τους 55 ποντους νερο!! ------------------------- Επισεις εχει καποιος κερατοφυλο;Εχω τα γκαπη σε ενα 20 λιτρο και γεννανε και δε μπορω να βρω κερατοφυλο σε petshopη πουθενα αλλου καποιοι δε το ξερουν κιολας!!Αν εχει καποιος και μπορει να μου δωσει ας μου στειλει pm!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nxr26 : 30-10-12 στις 19:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια σχετικα με κατασκευη ενυδρειου | carlos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 04-06-11 09:42 |
βοηθεια για κατασκευη βασης ενυδρειου | ilias13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 05-04-10 22:25 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150LT ΒΟΗΘΕΙΑ. | hackintosh | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-02-08 22:10 |
Κατασκευη Ενυδρειου Απο Ασχετη(!) | notos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 17-04-06 23:12 |