|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως σε ορισμένα θέματα, τα χρήματα έχουν μικρότερη αξία...απ την πραγματική
Η ηρεμία που σου δίνει ένα ενυδρείο...δεν υπολογίζεται με χρήμα Αν το ενυδρείο είναι σε έναν χώρο με άτομα (ή επισκέπτες) που πραγματικά χρειάζονται ηρεμία ή έστω χρειάζονται να ξεφύγει λίγο το μυαλό τους, νομίζω είναι το ιδανικό Αν γίνει πλειστηριασμός...κάποια στιγμή τα χρήματα θα γίνουν αέρας...και στην ουσία δεν θα έχει μείνει τπτ Και μόνο που το σκεφτήκατε, είτε το να χαριστεί είτε να γίνει δωρεά χρημάτων...σας τιμά!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της "παρέας"!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ph ενυδρειου | ραφαηλ10 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 11-08-11 09:23 |
αυτοματισμοι ενυδρειου | dragon714 | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 25-05-10 07:05 |
θερμαστρες Ενυδρειου | Αιμιλιανος Σεραφειμ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 03-11-09 02:14 |
pH ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-05-07 09:38 |