|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια σημερα αγορασα τις πρωτες μου γαριδες(6 red cherry 3 αρσενικες και 3 θηλυκες)!αλλα εχω ενα προβλημα!οταν τις εβαλα στο ενυδρειο αυτες αρχισαν να κανουν βολτες αλλα μολις περναγαν μπροστα απο το φιλτρο τις επερνε η ροη(βγαζει και μπουρμπουληθρες)και τις εριχνε πανω στο τζαμι!γυρισα την κεφαλη του φιλτρου απο ολες τις μεριες αλλα παλι τα ιδια!εσεις που εχετε γαριδες τι φιλτρα εχετε?δεν εχετε τετοιο προβλημα ?τι να κανω εχω φρικαρει?
![]() ξεχασα να πω οτι το ενυδρειο μου ειναι 40-45 λιτρα! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γαριδες πολλες σε εξωτερικο φιλτρο μετα απο καθαρισμο (βιντεο) | gemen | Γαρίδες | 13 | 05-12-13 09:27 |
γαριδες | nickos13 | Γαρίδες | 6 | 26-06-11 07:41 |
τι φιλτρο πιστευετε οτι ειναι καλο για τις γαριδες σας. | kifinas | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 1 | 25-03-11 18:55 |
Προτασεις για εξωτερικο φιλτρο σε συνδυασμο με γαριδες. | fotis_k | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-10-10 04:54 |