|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Η μονη εξηγηση που μπορεσα να δωσω, ειναι οτι επειδη ηταν με 2 ancistrus rio occhialli σε μεσαιο μεγεθος, επειδη ειναι πολυ ειρηνικο ψαρακι, μηπως δεν μπορουσε να διεκδικησει την ταμπλετα απο αυτους. Το παραπανω ειδος (rio occhialli) σκεφτομαι να δοκιμασω να το αναπαραξω, εχω 2 κουκλια στο φυτεμενο! Ειμαι αδιορθωτος... ![]() ------------------------- Ειναι φανταστικο! Σημερα αυτα τα καταπληκτικα ψαρακια, μου εδειξαν μια συμπεριφορα που δεν την εχω ξαναδει: Eπιασα καποια απο τα μεγαλυτερα (με το κολπο με το μπουκαλι ουτε αγχος ουτε τιποτα) οσα θα δωσω σε καποιους φιλους αυριο, για να μην τα στρεσσαρω τελευταια στιγμη, και τα εβαλα μεσα σε μια γεννηστρα, μαζι με αγγουρακι. Επισης αγγουρακι ειχα ριξει και στο ενυδρειο στα "ελευθερα". Λοιπον τα ελευθερα δεν πηγαν καθολου στο αγγουρακι, αλλα ουτε και στην τροφη σε σκονη που ειχε σε αλλο μερος, αλλα την βγαζουν εξω απο την γεννηστρα διπλα στα μεγαλυτερα που ειναι μεσα! ![]() Δεν ειμαι σιγουρος που οφειλεται αυτη η συμπεριφορα, αλλα εχω την εντυπωση οτι κοπαδιαζουν, με την εννοια οτι αισθανονται ασφαλεια οταν ειναι κοντα στα αλλα! Εχει κανενας καποια γνωμη;
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 06-06-12 στις 21:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα αποτελεσματα των εκλογων σε < εικονα > | γαυρος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 10-11-08 18:29 |
1 εικονα 1000λεξεις!!! | jimfytakis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 26-08-07 10:36 |
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ................. | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 13-07-04 11:24 |