|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω γίνεται το ενυδρείο να μείνει χωρίς καθόλου άμμο? Θέλω να πω τα ψάρια τη χρειάζονται για κάποιο λόγο?
Είχα πολλά κιλά χαλίκι ( δεν ξέρω αν ήταν χαλαζιακό, υποψιάζομαι ναι ) με υπόστρωμα λιπάσματος για φυτά, το οποίο τελικά δεν μου χρησίμευσε, γιατί έχω ανούμπιες τις οποίες έδεσα σε ξύλο. Χθες έδεσα και ένα κερατόφυλλο σε ξύλο, αφού αφαίρεσα όλο το χαλίκι, να υποθέσω ότι δεν θα αντέξει το κερατόφυλλο αν δεν είναι φυτεμένο? Διαπίστωσα ότι όλη η "βρωμιά" προέρχεται από την άμμο, η οποία ποτέ δεν μπορεί να καθαρίσει επαρκώς, ό,τι και να κάνει κανείς. Τώρα την άδειασα για συγκεκριμένους λόγους, αλλά σκέφτομαι να μην βάλω καθόλου. Ξέρει κανείς αν θα υπάρξει πρόβλημα? Υ.Γ. Από ψάρια έχω σκαλάρια και ραμιρέζι
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χωρίς ΝΟ3 δεν γίνεται φυτεμένο | mitsos1975 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 02-12-10 22:39 |
Με την ουρά τί γίνεται;;; | MiziGr | Ζωοτόκα | 2 | 19-04-07 10:42 |
Φυτά χωρίς υπόστρωμα | mellatonin | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 19-01-07 00:08 |
Φυτεμένο ενυδρείο χωρίς κατάλληλο υπόστρωμα | thediscusman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-05-03 19:10 |