Ερωτηση σχετικα με φιλτρο Hailea HL-BT400
Καλημερα κ χρονια πολλα.....Ισως ειμαι το πιο καινουριο μελος στο φορουμ σας...καλος σας βρηκα λοιπον.....
Η ερωτηση μου εχει να κανει με το εσωτερικο φιλτρο Hailea HL-BT400 το οποιο εχω σε ενα ενυδρειο 60λ στρωμενο με 2 χρυσοψαρα....το φιλτρο το εχω 2,5 μηνες σε λειτουργεια οπως ακριβως το αγορασα με τα υλικα που ειχε μεσα τα οποια ειναι "high quality bio-chemical filtration sponge" κ "special structure carbon box" σας τα γραφω οπως ακριβως τα λεει στο manual....εσεις θα καταλαβετε καλυτερα.....εκτος απο την εξοδο του νερου με το σωληνακι για οξυγονο εχει εναλλακτικα κ "φλογερα" την οποια κ χρησιμοποιω.....
Το φιλτρο το καθαρισα πριν 1 μηνα (μονο το μαυρο σφουγγαρακι σε νερο ενυδρειου με μαλακες μαλαξεις) το οποιο δεν εβγαλε σχεδον καθολου βρωμα η υπερβολικη θολουρα στο νερο....Το νερο δεν το εχω δει ποτε βρωμικο η θολο αν κ αλλαζω τα 2/3 καθε 6 μερες....κ η ερωτηση μου ειναι η εξης....
1)Ποτε θα πρεπει να αντικατασταθουν τα υλικα του φιλτρου....
2)Πως θα τα αντικαταστησω εχοντας μονο 1 φιλτρο χωρις να χαλασω την βιολογια του ενυδρειου....
3)Οταν θα πρεπει να αντικαταστησω τα υλικα τι θα πρεπει να βαλω στο συγκεκριμενο φιλτρο (αν γινεται συγκεκριμενο προιον κ τροπος τοποθετησης) για τα χρυσοψαρα κ απο που θα τα προμηθευτω κ αν αυτα θα πρεπει να κοπουν κ να προσαρμοστουν μεσα στο φιλτρο....
4)Καθε ποτε θα πρεπει να καθαριζω το φιλτρο για το συγκεκριμενο ενυδρειο με χρυσοψαρα....
Πιστευω να με βοηθησετε κ ευχαριστω για την υπομονη σας.....κ Καλη χρονια....
|