|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα. Επιτελους μετα απο πολυ υπομονη κ ψαξιμο για ψαρια το ενυδρειο ειναι ετοιμο για παρουσιαση. Ενα ευχαριστω στον xristosg7 απο τα Ιωαννινα που μου εστειλε τα ψαρια σε 2 αποστολες...
κατηγορία ενυδρείου Αφρική Λίμνη Malawi Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 110x45x55 Συνολικά Λίτρα: 230lt Ψάρια: Ps. Demasoni Πέτρες: Φεγγαροπετρες ασβεστολιθηκες Βυθός: Αμμο ψιλης κοκκομετριας 0.5-1χλ Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 1 Sylvania 30w Grolux Διάρκεια φωτισμού: 7 ωρες Φίλτρανση: Eheim pro 3 2075 Θέρμανση/ Ψύξη: Εξωτ. θερμ. 200w Hydor Διατροφή: Κelp Algae flake+Malawi της Tropical Παράμετροι pH: 7.8 Γενική σκληρότητα (GH): 18 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 12 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 15 Μέση Θερμοκρασία (°C): 26 Συντήρηση Αλλαγές νερού: 70λτ καθε 15 μερες Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: Σε βαρελι με θερμοστατη κ κυκλοφορητη Μερικες φωτο απο τα Demasoni κ ενα βιντεο εν ωρα ταισματος... http://youtu.be/AUstpekKx_8
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIO 240 TANK MALAWI | kws | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 15-01-11 09:55 |
Pseudotropheus Demasoni ( Species Tank ) | gta__156 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 50 | 02-01-11 12:30 |
200 lt,malawi tank | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 27-12-09 02:02 |
My malawi tank /120l | manousos | Malawi | 8 | 10-09-08 21:55 |
kribensis spieces tank 54lt | lousfakos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 12 | 09-09-08 23:44 |