|
|||
|
|||
![]()
Προς Sopasis
Εσύ αυτό κατάλαβες, ότι το ψάξιμο με κούρασε; Τις ερωτήσεις μου για το αν αυτά που λέω να βάλω είναι τα σωστά και που κανένας δεν μου απάντησε ακριβώς σε αυτές (και που φυσικά κανένας δεν είναι υποχρεωμένος) δεν τις είδες;;;;;;; Εδώ ρωτάω στα μαγαζιά και με κοιτάνε απορημένοι, στο ebay τι να παραγγείλω έξυπνε; Ή και εδώ ακόμα; Αφού δεν ξέρω ακόμα τίποτα ούτε για τα απαιτούμενα watt, ούτε για τα χρώματα ούτε για τίποτα το ηλεκτρονικό που θα χρειαστώ!!! Και αν μου περισσεύανε 186 ευρώ για ένα καπάκι δεν θα μέτραγα μόνη μου να φτιάξω σε τζαμά ενυδρείο με 55 ευρώ ούτε θα κολλούσα μόνη μου τις κόντρες, ούτε θα έβαφα το καπάκι μόνη μου μαύρο εξωτερικά να μην φεύγει το φως όοοοοοοοοοοοταν θα κολλήσω πάλι μόνη μου τις λεντοταινίες! Κι αν βιαζόμουν δεν θα περίμενα ακόμα εδώ και δυο εβδομάδες το φίλτρο μου για να ξεκινήσω να στήσω το ενυδρείο μου! Θα τα είχα πάρει όλα έτοιμα και τώρα θα το καμάρωνα χωρίς να ρωτάω κανέναν! ΓιΆ αυτό σε παρακαλώ αν δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις απάντησε σε άλλον, εμένα πάντως μην με ειρωνεύεσαι, δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω! ------------------------- klipitiklopos επεξεργαζόμουν την απάντησή μου και δεν είδα νωρίτερα το δικό σου post, φυσικά χίλια ευχαριστώ για την βοήθειά σου, θα τα κοιτάξω αμέσως ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη άρια : 11-10-11 στις 22:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτιστικο με spot-leds | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 184 | 28-01-11 20:32 |
LEDS | golf4470 | Φωτισμός | 1 | 20-01-11 01:06 |
Leds vs T5 για full φυτεμένο | panaghs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 11-09-10 10:18 |
ερευνα για leds | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 29-01-10 17:46 |