|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μην με παρεξηγήσεις-στο είπα ότι αγνοώ το θέμα του μεσογειακού ενυδρείου
απλά επειδή βουτάω (βούταγα) πολύ συχνά επι καμιά 20αριά χρόνια μοιράστηκα τις παρατηρήσεις μου ![]() πάντως χαίρομαι που έπεσα μέσα ![]() ο κιούρτος είναι καλή ιδέα και βέβαια για σύλληψη ζωντανών ψαριών ένα άλλο που είναι φυτό-σφλώμος νομίζω-αν δεν κάνω λάθος τα κοιμίζει και δεν τα σκοτώνει-θα το ψάξω λίγο βέβαια..... ίσως να βόλευε για κανένα τρυπωμένο ψάρι που αρνείται να μπεί στον κιούρτο σου ------------------------- Παράθεση:
αλίμονο τι καλύτερο απο ένα κομμάτι του Αιγαίου στο σπίτι μας......ειδικά με κάτι Loosers σαν κι εμένα που δεν προλαβαίνω να πάω για μπάνιο καλά καλά ..........είναι μιά παρηγοριά Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikrosaquaristas : 10-07-11 στις 19:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Μεσογειακό.......πως??? | vagosxxx | Μεσογειακό | 5 | 22-02-09 10:31 |
To Μεσογειακό του mastronik! | mastronik | Μεσογειακό | 19 | 15-05-08 14:53 |
Μεσογειακό?? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-11-04 22:16 |
μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 17 | 05-11-04 17:24 |