|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
Παρακάτω σας παρουσιάζω το πρώτο μου ενυδρείο μεσογειακό , και η παρουσίαση γίνετε ώστε να πείτε την γνώμη σας όπως και να υπάρχει καταγεγραμμένη άλλη μια προσπάθεια να διατηρήσουμε στο σπίτι μας ένα μικρό κομμάτι που να θυμίζει την θάλασσα μας , να χαλαρώνουμε , τουλάχιστον για εμάς στην αθηνα που η καθημερινότητα μας έχει πολύ τσιμέντο . Τα βραχάκια , ανεμονες και ψαρια είναι από το ίδιο σημείο κάποιας παραλίας στην ελευσίνα όπως και τα μιδια όπου δεν έχω καταλάβει εάν κάνουν η όχι σε κλειστά συστήματα , υπήρχε και ένας αχινός αλλα ήταν ήδη ταλαιπωρημένος από την θάλασσα και το πρωί τον έβγαλα καθώς παρατήρησα να του πέφτουν τα αγκάθια . Για σκίμερ έχει γίνει κατασκευή DIY αεραντλίας όπου περιμένω την γνώμη σας . Βιολογικό έχει λίγο siporax όπου μάλλον θα βγει όταν προσθέσω λίγο ακόμα βραχάκι . Μετρήσεις αλατότητα : 1028 αλλα έχει γίνει με υδρόμετρο που όπως έχω διάβαση δεν είναι αξιόπιστα και έχω ήδη παραγγείλει refectometer οι αλλαγές γίνονται με αλάτι τις kent . NO3 : 10-15 NO2 : 0 αμμωνία : 0 θερμοκρασία έχω λίγο ανεβασμένη στους 30 και σκέφτομαι ήδη για το πως θα φτιάξω κατασκευή με ανεμιστηράκια. κυκλοφορία νερού 1x 600 λίτρα του εσωτερικού φίλτρου και 1 x 300 λίτρα εντός του ενυδρείου και η ροή προς τα βράχια . Χρειάζεται περισσότερη ροή ? Από τροφή εχθές δοκίμασα να ταΐσω τις anemones με κατεψυγμένη του stendker για δίσκους και κάνανε party δεν αφήσανε τίποτα . Τα ψαρια δεν τα έχω ταΐσει ακόμα πρέπει να είναι σαλπες και κέφαλοι |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Μεσογειακό.......πως??? | vagosxxx | Μεσογειακό | 5 | 22-02-09 10:31 |
To Μεσογειακό του mastronik! | mastronik | Μεσογειακό | 19 | 15-05-08 14:53 |
Μεσογειακό?? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-11-04 22:16 |
μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 17 | 05-11-04 17:24 |