|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
vag συγκρινω αυτα τα δυο γιατι το ενα (fluval 105) αν ειναι να το παρω θα το παρω καινουριο και το αλλο(eheim ecco pro 300) θα μου το δωσει ενα παιδι απο εδω..σκεφτομουν για εξωτερικο με ρυθμιστη ροης και να εχει μεσα και μηχανικο και βιολογικο υλικο για λιγοτερη και οχι τοσο συχνη συντηρηση και επιπλεον θελω να φυγει απο μεσα το εσωτερικο και να γλυτωσω χωρο και να μην βαζω τα χερια μου μεσα και βαλε βγαλε το φίλτρο..στρατηγε μου το κρεμαστο το ειδα και εγω αλλα ειναι παρομοιο με το δικο μου και μπορει και λιγο χειροτερο..απο τι λεει h Hailea το HL-BT 400 βγαζει 380/λ την ωρα αλλα δεν πιστευω να βγαζει τοσο..και πες οτι βγαζει σιγουρα δεν κανει την ιδια καλη δουλεια με το εξωτερικο.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim Mechpro ή μακαρόνι;;, Σε eheim ecco 2034.. | \/ag | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-06-11 10:31 |
Eheim ecco 2236 | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 26-02-09 18:13 |
Πρόβλημα σε eheim ecco | υδροχόος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 23-12-08 13:23 |
Eheim ecco 2236 | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 23-02-08 18:09 |