|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Δεν ξεκινάει με τίποτα η ροή στο φίλτρο
![]() Αξιολόγηση:
![]() ξέστησα λοιπόν το παλιό ενυδρείο, και πριν 1 ώρα τελείωσα το στήσιμο.
Το θέμα μου είναι οτι έχω ένα Fluval 305, το οποίο δεν μπορώ να το ξεκινήσω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ![]() τρομπάρω, τρομπάρω και δεν λέει να ξεκινήσει...μετά από 15' το έχω παρατήσει, και δεν ξέρω τι να κάνω... μου έχει σπάσει τα νεύρα... με κάθε τρομπάρισμα βγάζει αέρα... zeppelin να ήταν, τόσο αέρα δεν θα είχε μέσα... εκεί που ήμουν μες την τρελή χαρά που τελειώσα το στήσιμο, μου έχει σπάσει τα @#$% το φίλτρο.... τι μπορεί να έχω κάνει λάθος ρε παιδιά? (ήταν άδειο από νερό, άρχισα το τρομπάρισμα και όταν θεώρησα οτι γέμισε με νερό το έβαλα στην πρίζα και συνέχισα το τρομπάρισμα...οτι λένε και οι οδηγίες δηλαδή) Ευχαριστώ... |
|
Εμφανίσεις: 2771
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπάρχει τίποτα που να ζει καλά σε 40 λίτρα πέραν του μονομάχου?? | OlgaM | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 07-02-11 15:38 |
Δε γεννάνε με τίποτα! | uptight | Ζωοτόκα | 9 | 21-11-08 13:20 |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Pleco, σαλιγκάρι ή τίποτα;;;;;; | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 21-03-08 18:27 |
Ξεκινάει στρώσιμο, βοήθεια επιθυμητή. | mmbuna | Malawi | 22 | 02-03-05 17:44 |