|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!Ελπίζω να βγεί καλό.Εχθές μπήκε η πλάτη και γέμισε με νερό περίπου 20 λίτρα.
Απο φωτισμό δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα,τι να βάλω...μία λάμπα οικονομίας,λέντ σποτάκια ή Τ5? AQUA PURA το Microsorium Pteropus να το βάλω μέσα στο νερό ή αντέχει και έξω? Κώστα απο εξοπλισμό έχω μόνο ένα εξωτερικό φίλτρο tetra ex700 (το ξέρω υπερβολή)αλλά μπορώ να ρυθμίσω την ροή έναν θερμοστάτη περιμένω ένα fogger θερμόμετρο και υγρασιόμετρο της exo terra και σκέφτομαι να πάρω και ένα rain system η να το κάνω πατέντα απο μοτεράκι αυτοκινήτου 12v απο υαλοκαθαριστήρες και μπέκ υψηλής πίεσης απο βιομηχανικά ίδοι. Επίσης πρέπει να κλείσω το πάνω μέρος με μία σίτα και μπροστά να μπεί συρόμενο τζάμι. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρησιμο για Vivarium-Paludarium | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 0 | 17-12-10 14:59 |
Vivarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 17 | 23-10-10 21:39 |
Λίστα φυτών κατάλληλα για Vivarium, Paludarium, Terrarium | AQUA PURA | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 10 | 14-09-10 09:42 |
Vivarium | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 34 | 31-08-10 17:59 |
Vivarium | gwgw | ¶λλα ζώα | 38 | 25-01-07 15:42 |