|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γνωριζω τπτ απο θεματα στατικοτιτας απλα σε καποιες συζητησεις που ειχα με σιδερα που αναστηλωνε ενα κτηριο που ειχε παρει κληση μετα απο γκρεμισμα διπλανου κτηριου, εκανε τελαρα με σιδερα και μεσα εβαζε ενα ( Χ ) και μου ειχε πει οτι με αυτον τον τροπο μπορεις να στηριξεις οτι θελεις χωρις να υπαρχει προβλημα απο πιεση απο οποια πλευρα και αν την δεκτει.
Και οπως ειναι γνωστο στον κυκλο μου ειμαι Υπερβολικος σε τετοια θεματα οποτε ακι εγω θα το εβαζα ακομα και αν δεν χρειαζοταν ποτε. Τωρα που το μελεταω καλητερα ισως εκανα 3 ( Χ ) ενα στην πισω μερια και δυο στα πλαινα για να αποφηγω το κεντρικο ( Χ ) που οντως ειναι θεμα για φιλτρα sub κλπ κλπ. αλλα μετα αυτο θα ηθελε να ντηθει ολη η κατασκευη με καποιο αλλο υλικο κατι που ο φιλος μας δεν το ηθελε |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 87 (0 μέλη και 87 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |