![]() |
#1 |
Πώς γίνεται η αλλαγή νερού
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σε όλους,
είμαι καινούριος στο χόμπυ και ήθελα να σας πώ ότι μέχρι τα 35 μου δεν γνώριζα αυτό το πανέμορφο πράγμα, το ενυδρείο. Η γυναίκα λοιπόν επειδή είχε ενυδρείο μικρή, μου πρότεινε ενυδρείο με χρυσόψαρα και τελικά βρεθήκαμε με ένα 60άρι. Δύσκολο το άθλημα και απαιτητικό! Θέλει διάβασμα πολύ! (δεν το φαναταζόμουν ποτέ). όλα πήγαν καλά (έτσι λέω) εκτός από τις αλλαγές νερού. Δεν το μελέτησα καλά και με κρύο νερό(όχι κατάλληλα προετοιμασμένο) στρεσσάρισα τα ψαράκια και αποκτήσαμε την πιό γνωστή σε όλους ασθένεια ich. το παράτήρησα εγκάιρως την καταπολέμησα με costapur και άλλαξα τον άνθρακά και μέχρι τώρα όλα καλά. Αν λοιπόν αλλάζω το 30% πόσο αντιχλώριο βάζω, για πόση ώρα το αφήνω να δράσει και χρειάζομαι κι άλλο θερμοστάτη για να ζεσταίνω το νερό (μποορώ και με τον ήδη υπάρχοντα αλλά πρέπει να τον βγάζω-καλώδια=κ.τ.λ)? Ευχαριστώ!! ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 5637
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι γίνεται με τις αλλαγές νερού κατά τις καλοκαιρινές διακοπές? | endymion | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 21-06-10 15:09 |
Tι γίνεται αν παραμείνει το φίλτρο εκτός νερού? | kalaxan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 08-12-09 22:24 |
αλλαγή νερού | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-03-09 16:54 |
Αλλαγή νερού | GIAN_NIKOLA | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 14-01-09 23:19 |
Τι γίνεται με τις ασθένειες εκτός νερού; Έχουν παρατηρηθεί μικρόβια σε ανθρώπους; | batman_gardiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 22-03-08 20:40 |