|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον μιας και ειχα ξεφυγει απο τα φυτεμενα με την δημιουργια του θαλασσινου μου και παρατηρωντας συνεχως τον αλεξ με τα τρελα του που μας χαζευουν αποφασισα να μπω παλι στο γλυκο με ενα 120 αρι.μιας και αλλαζω σπιτι και εχω χωρο θα αρχισω να το στηνω σιγα σιγα πειραματιζομενος σε ολους τους τομεις.ξεκινωντας θα αναφερω απο εξοπλισμο τι εχω.
ενυδρειο με βαση 120 λιτρα το γνωστο.(δεν εχει πολυ βαθος αλλα θα το κανω να φαινεται) φωτισμο 90 watt απο το ριο 180 που καθεται ακριβως. μπουκαλιτσα με διοξειδιο 2 λιτρη κυκλοφορητη απο το θαλασσινο λιγων λιτρων την ωρα για διαχυση co2 το ενυδρειο στο υποστρωμα του θα εχει χαλικι αλλα και αμμο και θα δειξω με ποιον τροπο θα το κανω για να διαχωριζονται ο αμμος απο το χαλικι. το hardscape θα εχει ριζες αλλα και πετρες και σε ολα θα υπαρχει υλικο με φωτο για να φαινονται τα βηματα ξεχωριστα. απο φυτα θα χρησιμοποιησω αργης αναπτυξης ''δυσκολα'' το μονο που μου μενει και ειμαι υπο σκεψη ειναι η λιπανση μιας και εδω δεν βρισκω υλικα για e.i.θα δουμε... αναμεινατε λοιπον ελπιζω με αυτον τον τροπο και με την καθοδηγηση των πιο εμπειρων να φτιαξω ενα ενυδρειο που να φαινονται τα βηματα για τους νεους aquascapers που μπαινουν στην διαδικασια και τους φαινεται βουνο. α ξεχασα.ολα θα κοιταξουν να γινουν με το χαμηλοτερο κοστος γιατι ολα δεν γινονται με πολλα χρηματα αλλα με πολυ αγαπη για το χομπυ. μην κολλατε γραφτε ελευθερα στο ποστ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
240lt χαμηλων απαιτησεων | Roussaks | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 28 | 28-10-10 23:31 |
Βιντεο-ενυδρειο χαμηλων απαιτησεων φουλ φυτεμενο ! | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 06-10-10 12:23 |
Αρχη για ενυδρειο υψηλων απαιτησεων. | Μίμης | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 36 | 10-07-10 10:57 |
λαμπες για φυτεμενο χαμηλων απαιτησεων | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 30-01-10 22:42 |