|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο ειναι 110 λιτρα και στρωμενο..εχει χαλικι λειο, μια μεγαλη ριζα στο κεντρο, μερικες πετρουλες 2 βραχους juwel και απο φυτα 2 anubia kai vallisneria tiger.το νερο ειναι σκληρο.διαστασεις ειναι 80x35x40.δε δελω να βαλω γκαπακια και ζωοτοκα.τι επιλογες εχω??απο πετ σοπ εχω δει ημιαγρια ψαρακια που μου αρεσουν(ξερω οτι ειναι λαθος κατηγοριοποιηση αλλα δε ξερω ονομασιες)σας παρακαλω προτεινετε μου συνδιασμους που μπορω να κανω!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
110 λιτρα συνδιασμος ψαριων ? | zweet | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 27-09-10 00:33 |
SOSSSSS στρωμενο ενυδρειο κ παιθαινουν????? | evita | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 06-02-10 00:45 |
Μπολιασμα απο στρωμενο ενυδρειο | s-vitzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 16-10-08 00:40 |
UV για 60 λιτρα...Τι προτεινετε? | Dimis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 14-10-08 02:50 |
συσταση ψαριων σε 10 λιτρα | Mariel | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 12-06-06 14:10 |