|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εκανα λιγο χωρο στο σπιτι και ευελπιστω να φτιαξω ενα ενυδρειο που ηθελα παντα, σωστο απο την αρχη με υπερχειλισεις και σαμπ ωστε να μη ξαναδω στη ζωη μου εξωτερικο φιλτρο, σωληνες, μαγκουρες κλπ
![]() οπως θα παρουσιαζω τη κατασκευη θα χαρω πολυ να ακουσω τη γνωμη σας και οτιδηποτε εχετε να προτεινετε.ελπιζω να μου λυσετε και καποιες αποριες που εχω ![]() το μεγαλυτερο προβλημα που εχω ειναι οτι δε μπορω να βγαλω αποχετευση απο πουθενα αλλα το πηρα αποφαση και προχωραω. οι διαστασεις : 150*70*70 θα εχει δυο τρυπες στο πατο για να κατεβαζει με durso βαση: κοιλοδοκος 4σαρης και ολος ο χωρος απο κατω θα ειναι σαμπ. το γυαλι θα ειναι 12αρι με κοντρες. πως σας φαινεται το παχος; αυτα για αρχη ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
650 λιτρα με σαμπ για δισκους | harris samos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 06-09-10 09:57 |
κατασκευη-καλουπι-μονοκομματη γυαλα | pug_f_e | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 35 | 01-07-10 13:03 |
Κατασκευη βασης 440 λιτρα ενυδρειου. | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-05-10 19:15 |
κατασκευη ενυδρειου DΙY 350 λιτρα | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 25-10-09 13:39 |
κατασκευη ενυδρειου 300 λιτρα..... | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 20-07-09 12:18 |