|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και από εμένα!
![]() Αυτό είναι το γαριδοενυδρείο μου... Όγκος: 120 λίτρα(μεικτά) Κατηγορία: Γλυκού Νερού-Φυτεμένο Φυτά: Eusteralis stellata, Pellia, Anubias και δίαφορα moss ( java, stringy, flame και christmas). Γαρίδες-Σαλιγκάρια: Red Cherry, Amano, Caridina propinqua και από Σαλιγκάρια Clithon diadema, Clithon corona, Zebra Nerite και Red Snails Διακοσμητικά υλικά: κορμοί Παράμετροι: pH:7.2 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Αλλαγές νερού: μια φορά την εβδομάδα το 1/4 Θερμοκρασία: 26.5-27 (με custom kit από ανεμιστηράκια και temperature controller) Μερικές φώτος: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εύχομαι να μην σας κούρασα... ![]() Παρακαλώ για προτάσεις και σχόλια!!! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου γαριδοενυδρείο | Alex_Salonica | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 139 | 05-09-14 14:30 |
Νέο γαριδοενυδρείο | coner2 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 5 | 03-12-12 19:49 |
Γαριδοενυδρείο - 10 λίτρων | Butterfly | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 50 | 25-08-12 00:36 |
Νέο γαριδοενυδρείο την βοήθεια σας | vangtal66 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 16 | 01-06-12 17:41 |
Νέο γαριδοενυδρείο | kalts.greg | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 16-12-10 21:36 |