|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως αν δεν εχεις μεσον ξεχνα το!!!
![]() ![]() ![]() αν σε δουν να βουτας με μασκα σε σκισανε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και συν τοις αλλοις το μερος που φυτρωνουν ειναι <<αβατο>> απο λουομενους!!αρα ξεχνα τοοοοοο !!!! ![]() ![]() ![]() Ααα,ξεχασα και τον αλβανο γομαρακι που βολταρει με τη βαρκα!! αστο-αστο να παει αστο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΓΙΑ ΤΑΚΗ :: για 8 που λες δεν ξερω,αλλα αυτο που λεει ο τολης ισχυει,δεν εχει ολη η λιμνη την ιδια θερμοκρασια,ειδικα εκει που ειναι αυτα,..... ![]() ![]() ![]() ![]() βαλε εσυ αγορι μου ,κι εγω εδω ειμαι !!εξαλλου σου ταχω εδω,στα ποτιζω στα ταιζω... παντως μετα απο 5 μερες ,που εκοψα τα φυλλα τερατα,ακομη δεν εχει εμφανιστει σημαδι σαπισματος. τα νεα φυτακια μεγαλωνουν ολοταχως ανευ της παραμικρης ενοχλησεως απο τους φυτοφαγους και φυτο-ξεριζωτες κατοικους του ενυδρειου μου. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|