|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Θα το φοβόσουν? Για πύον λόγο. Μήπως σπάσει δηλαδή, αυτό με ενδιαφέρει εμένα όλα τα αλλά θα τα λύσω ,Εάν βάλω 2 τζάμια από 2 πόντους κολλημένα και στο ενδιάμεσο μεμβράνη .
------------------------- Σε ευχαριστώ για της γνώμες σου ,θέλω πολύ μελέτη και τρέλα ,αλά άμα βρω λύση με το τζάμι σίγουρη τότε θα το Κάνο , μην σκοτωθούμε κιόλας .Επίσης αλί μια ερώτηση είναι πώς θα μπορέσω να Κάνο την γυναίκα μου να δεχτεί όλα αυτά τα ξηλώματα μέσα στο σπίτι ,σκόνες ,λάσπες ,στεγανότητα ,χαμός ,σοβαρό πρόβλημα ε. χα.χα Πάντως σε ευχαριστώ και χάρηκα που τα είπαμε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννησ.rs : 03-07-10 στις 14:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επάνω Τζάμι σε Ενυδρείο | jpatou | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 14-11-09 18:32 |
καφέ κήλιδες στο τζάμι | ontas_1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 30-05-07 17:51 |
Ενυδρείο από τζάμι 4 mm | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 11-09-06 10:48 |
Κατασκευή ενυδρείου με τζάμι 3mm | genetix | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 05-06-06 18:21 |
Κοιλότητα στο τζάμι | Μάγδα | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 18-09-05 04:49 |