|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι τώρα βάζω συνέχεια μόνο νερό βρύσης, και οταν συμπληρώνω. Γύρω γύρω έχει γεμίσει αλλα και στον πάτο είναι κάτι πολύ περίεργο. Είναι σαν άλατα κολλημένα και απλά θωλώνει λίγο ο πάτος. Αν και δεν είμαι σε φάση να δώσω λεφτά αυτή την εποχή θα ήθελα να μου στείλεις ενα δυο λινκ για να καταλάβω τι είναι αυτο το μηχάνημα και τι κάνει. Χάλασε και η λάμπα uv που αγάρασα πριν 3 μήνες και ακόμη δε πήγα στο κατάστημα να δώ αν θα μου την αλλάξουν. Αν δε μου την αλλάξουν πάντως το σκέφτομαι πολυ για καινούρια τώρα.......χαχαχαχαχαχα
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή καπακιού για χελωνιέρα | giotiss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 11-04-10 13:10 |
λάθος επιλογή uvb σε νέα χελωνιέρα | giotiss | Άλλα ζώα | 7 | 08-03-10 17:45 |
Μήπως χάλασα το υπόστρωμα? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 29-10-07 20:53 |
Βγαίνουν τα άλατα με κεζάπ; | KIRKMAN | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-04-06 01:08 |
Φωσφορικά άλατα | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 21-01-03 13:21 |