|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια και Χαρά σε όλους του ενυδρειόφιλους!
έχω 2 σκαλάρια, τα οποία νόμιζα πως ήταν ίδιου φύλλου μια που ποτέ δεν είδα κάτι σε αυγά. Ωστόσο πριν από λίγο καιρό έβαλα ένα lucky-baboo μέσα στο ενυδρείο (το οποίο και αναπτυσσόταν ![]() Δεν είχα καμία ελπίδα πως θα βγούνε μια που έχω σκληρό νερό (Θεσσαλονίκη). Ωστόσο μου κίνησε την περιέργεια μήπως τελικά δεν είναι ίδιου φύλλου. Και ερωτώ; Σημαίνει η ύπαρξη αυγών ζευγάρι ή μπορεί και να είναι 2 θηλυκά; (απ'ότι έχω διαβάσει μάλλον δεν σημαίνει απαραίτητα ζευγάρι) Επίσης διάβασα πως είναι σχεδόν αδύνατο να τα ξεχωρήσεις με το μάτι, οπότε ρωτάω μήπως αλλάζει κάτι με τα αυγά; Δηλαδή τώρα που ξέρουμε πως το ένα τουλάχιστον είναι θηλυκό μήπως υπάρχει τρόπος προσδιορισμού του φύλλου και των δύο;;; Ξέρω κουφό ακούγεται να υπάρχει αλλά ποτέ δεν ξέρεις... |
Tags |
αυγά, γέννα, σκαλάρια, ζευγάρι, φύλλο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση Αυγών | kilo_me | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 15-04-10 17:51 |
Τί μπορεί να σημαίνει αυτό? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-02-09 15:15 |
Χρόνος εκκόλαψης αυγών scalare | Yiannis59 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 15 | 05-06-07 12:26 |
Αναγνώριση αυγών | akis07 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 22-05-07 11:29 |
Τι σημαίνει ΡΜ (ΠΜ)? | malawi | Greek Aquarist's Boards | 9 | 18-07-06 12:53 |