|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παρήγγειλα σήμερα το πρώτο μου ενυδρειο! Θα το έχω μέχρι την Παρασκευή! 120 λίτρα με το έπιπλο 200 Ε από τα Pet City.
Tώρα στο ψάξιμο για εξοπλισμό.... Στο petcumulus κοίταξα για φίλτρα και όπως με συμβουλέψατε κινήθηκα προς Eheim αλλά το 2217 δεν είναι λίγο μεγάλο για τα λίτρα μου? Και ορισμένα στην περιγραφή λένε ότι έχουν και βανάκια. Τι είναι αυτά? Στα φίλτρα περιλαμβάνεται και το βιολογικό υλικό ή το παίρνεις ξεχωριστά? Λέω να πάρω αυτό http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1949 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά εξοπλισμού | Perazzi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 03-03-10 22:48 |
Αγορά εξοπλισμού CO2 απο Αθήνα | batman_gardiki | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 25-01-09 02:48 |
Αγορά εξοπλισμού για μονομαχοενυδρείο.. | xontros | Bettas | 13 | 24-05-08 19:04 |
επιλογή σωστού εξοπλισμού | vana19 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 08-09-06 11:40 |
Αγορά εξοπλισμού μέσω internet ή από Αθήνα? | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 05-10-04 14:56 |