|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 Διαγωνισμός Φυτεμένων και Βιοτοπικών Ενυδρείων. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σας
Είμαι καινούργιος στο φόρουμ (ούτε δυο μήνες) αλλά είπα να κάνω μια πρόταση... Χαζεύοντας την ενότητα: "Παρουσιάσεις ενυδρείων", πραγματικά εντυπωσιάστηκα από πολλά ενυδρεία που με έκαναν να χαζεύω τις φωτογραφίες και να ονειρεύομαι να φτιάξω τα δικά μου. Προτείνω λοιπόν έναν διαγωνισμό μεταξύ των μελών του φόρουμ, τα οποία θα παρουσιάσουν τα ενυδρεία τους και θα βραβευθούν ανά κατηγορία (οι συντονιστές θα ξέρουν καλύτερα). Έτσι και οι κάτοχοι των φανταστικών ενυδρείων θα επιβραβευτούν για την προσπάθεια (αν και το οπτικό αποτέλεσμα τους επιβραβεύει κάθε μέρα φαντάζομαι) και εμείς οι αρχάριοι θα πάρουμε ιδέες για δημιουργίες. Πιστεύω ότι θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή και δεν νομίζω ότι χρειάζονται βραβεία. Η δόξα αρκεί... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 55 | 05-03-09 16:08 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING | ΠΣΦΕ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 16-07-08 08:29 |