|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω γέννες και στην λίμνη και στο ενυδρείο μου!
Στο ενυδρείο είχα βάλει χρυσόψαρα τα οποία εγκυμονούσαν, και στον πάτο είχα βάλει κάτι σαν (μαλλιά, πλαστικό) στο ποίο γλίτωσαν τα αυγά από τα ψάρια μετά την γέννα. Τώρα έχω αφαίρεση όλα τα χρυσόψαρα από το ενυδρείο και το ίδιο θα κάνω με τα ΚΟΙ. Μάζεψα καμιά 20αρια μωρά από την λίμνη που ακόμη δεν ξέρω αν είναι χρυσόψαρα η ΚΟΙ. Εδώ είναι τά αυγά! ![]() Και εδώ ορισμένα από ψαράκια (γόνους καλύτερα) ![]() ![]() ![]() έτσι στο περίπου υπολογίζω να έχω 200 τουλάχιστον!!!!!! Σήμερα θα βάλω 2 ΚΟΙ που είναι έτοιμα να γεννήσουν μαζί με 3-4 πανέμορφα αρσενικά. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |