|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού το λέτε θα πάρω και θα κάνω τα τεστ (ποια προτείνετε και πόσο στοιχίζουν ?).
Από ότι έχω διαβάσει μέχρι στιγμής από το φόρουμ περισσότερο έχω μπερδευτεί παρά έχω βγάλει άκρη. Επίσης ο άνθρακας (καρβουνάκια) τι κακό κάνει? Το φίλτρο (μακαρόνι, καρβουνάκια, σφουγγάρι) το έχω 3 μήνες, δεν έχει στρώσει άραγε? |
Tags |
πλάτυ, ενυδρείο, Ζωοτόκα, φίλτρο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
είναι αρκετό το φίλτρο jewel;; | elk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-02-10 17:25 |
Ποιο εξωτερικό φίλτρο είναι αθόρυβο; | kapetanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 30-01-10 01:40 |
Ποιό σύστημα είναι κατάλληλο για τον φωτισμό. | KIRKMAN | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-05-06 00:42 |
ενυδρείο κατάλληλο για 2 χρυσόψαρα | drakoulis | Χρυσόψαρα | 2 | 24-10-05 22:44 |
Λάστιχο πληντυρίου, κατάλληλο ή όχι ? | HellRazer | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 10-07-04 02:39 |