|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα 60 λίτρων, το οποίο το πήρα στις 30 Δεκεμβρίου. Αφού το "έστρωσα" για 10 ημέρες με biotopol και bio nitrivec, στη συνέχεια έβαλα τα ψαράκια.
Συμφωνήσαμε με το παιδί απο το pet-shop να βάλω ψαράκια της κατηγορίας "ημιάγρια" ...αλλά, με τις ονομασίες δέν τα πάω καλά.. ![]() Αυτή τη στιγμή έχω μέσα 9 ψαράκια συνολικά, και πριν απο ένα μήνα έβαλα μέσα και ένα φυτό, το οποίο μέχρι στιγμής πάει καλά μπορώ να πώ.. Θα βάλω φωτογραφίες, για να μπορέσετε να καταλάβετε τί ψαράκια έχω μέσα.. Να συμπληρώσω οτι το φίλτρο νερού που έχω, είναι το Crystal profi i80, και επίσης έχω και θερμοστάτη ρυθμισμένο περίπου στους 26 βαθμούς... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περίεργες φουσκάλες στην επιφάνεια του ενυδρείου | fh84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 30-10-09 22:59 |
κρουστα στην επιφάνεια | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-10-07 09:11 |
ψείρες στην επιφάνεια ? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 01-10-07 02:17 |
Φιλμ στην επιφάνεια | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-10-05 10:23 |
Παράξενοι σχηματισμοί στην επιφάνεια | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 22-12-02 16:59 |