|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
OE OE OE OEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
επιτέλους άρχισε και μειώνεται η αμμωνία ... και άρχισε να παίρνει και τα πάνω του ο νιτράτης!!! ο νιτρίτης κοντεύει να ξεχειλίσει μου φαίνεται ... ΟΚ, 6η ημέρα στρωσίματος ... σιγά αλλά σταθερά ... θα ήθελα την γνώμη σας για τις μετρήσεις: Θερμοκρασία: 26,5-27 βαθμοί Αμμωνία: 2-2,5 mg/lt Νιτρίτης: 3.3-33 mg/lt (πολύ πιο σκούρο το χρώμα από την κλίμακα) - στα ύψη ο μπαγάσας Νιτράτης: 5-10 ppm pH/gH/kH: τα γνωστά θλιβερά Λοιπόν, δεν βάζω άλλη αμμωνία μέχρι να πέσει κάτω από τα 2mg/lt ... το χρώμα της αμμωνίας ήταν μεταξύ 1.5 και 3 επομένως έβαλα 2-2,5 για να είμαι έστω κατά προσέγγιση σίγουρος. Καλά θα κάνω; Μετά που θα πέσει κάτω από τα 2, θα αρχίζω να βάζω αμμωνία για να την κρατώ σε αυτό το επίπεδο ... έτσι; Παιδιά είμαι πολύ χαρούμενος!!! ![]() ![]() ![]() Κανονίστε τώρα να μου πείτε τίποτα δυσάρεστο και να τα φτύσω τελείως ... κάθε μέρα γυρίζω από το γραφείο και κατευθείαν να κάνω μετρήσεις σαν το μωρό παιδί! I like όμως!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|