|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα ,
Σημερα βαλθηκα να κανω παλι μερικες μετρησεις στο ενυδρειο μου και παρατηρησα καποια θεματακια που δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνβενουν , σας παραθετω τις μετρησεις και τον προβληματισμο μου και περιμενω οδηγιες για να δω τι θα κανω. ως γνωστων η τελευταια αλλαγη που εκανα στο ενυδρειο ηταν να αλλαξω το εσωτερικο φιλτρο με ενα εξωτερικο 1400 l/h στο οποιο εβαλα μεσα 1 κιλο Βιο FiltroBilles S Dennerle 1 κιλο Mech Eheim και επισης μου προτιναν για να μειωσω λιγακι το ph Bio FilterPor Dennerle. Επισης το φιλτρο μου διαθετει και λαμπα υπεριοδων ακτινων την οποια την αναβω για 2 μερες μετα απο καθε αλλαγη νερου. Αυτο που παρατηρησα με τις μετρησεις ειναι . nh3-nh4 0 ph 7,6 η και λιγο μεγαλυτερο , δεν βγαζω ακρη ακριβως ουτε με το τεστ τις sera ουτε με τις api Που το τελευταιο διχνει 7,6 αλλα δεν ξερω μηπως ειναι και ποιο πανω. KH 8 GH 16 και το νερο της βρυσης να ειναι στο 10 Τι εχετε να μου προτινετε. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περιεργες μετρησεις Α/Ο | octania246 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 24-11-09 20:31 |
περιεργες μετρησεις.... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 28-01-09 01:11 |
Περιεργες μετρησεις σε νερο προετοιμασιας | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 21-04-08 07:40 |
ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ | floridis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 20 | 26-10-07 07:19 |
περιεργες κυλιδες πανω στο sump | floridis | Φίλτρανση | 9 | 05-10-07 13:53 |