|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος Παράμετροι, κοινά είδη |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εχω ενα ενυδρειο που ειναι αδειο περιπου 300 λιτρα 150 μακρος 40 φαρδος 50 νομιζω ηψος δεν ειμαι σιγουρος περισοτερο μπορει . εχω αλλο ενα με πολυ μαλακο νερο 200 λιτρα εχω οσμοσι και πεταω πολυ νερο θελω να βαλω ψαρια που να θελουν πολυ σκληρο νερο αλλα να ειναι και λιγο μεγαλα ψαρια ωραια τα γκαπακια αλλα ειναι πολυ μικρουλια επισεις θα ηθελα να βαλω γαριδες μεσα και μηλοσαλιγκαρα εχετε να προτηνετε καποια ψαρια που να μπορουν να σιμβιονουν αρμονικα ???
![]() ![]() ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θελω την γνωμη σας!!! | Giannis-Patra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 09-01-08 19:23 |
ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | ΕΛΒΙΡΑ | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 26-10-07 15:16 |
θελω γνωμες | stefapat | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 25-08-07 11:09 |