|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο αρκετο καιρο, παρελαβα επιτελους μερικα φυτα για να γεμισω το ενυδρειο μου και να νοιωσουν λιγο πιο ανετα τα ψαρακια. Μετα την αλλαγη της αμμου τα ψαρια ηταν πολυ στρεσαρισμενα και σπανια κυκλοφορουσαν καθως προτιμουσαν να μενουν κρυμενα κυριως κατω απο την ανουμπια. Την τελευταια εβδομαδα ομως η συμπεριφορα τους εχει βελτιωθει κατα πολυ και μπορω να πω οτι νοιωθουν αρκετα ανετα.
Αναμεσα στα φυτα που απεκτησα ειναι και το Sagittaria pusilla. Εχω λοιπον καποιες ερωτησεις : 1.- Ειναι το ιδιο φυτο με το Sagittaria subulata ή οχι. Γιατι καπου διαβασα οτι ειναι το ιδιο φυτο με διαφορετικο ονομα. 2.- Οπως βλεπεται και στην πρωτη φωτο, το φυτο ειναι στην emersed μορφη. Πρεπει λοιπον να το φυτεψω οπως ειναι και να περιμενω να λιωσουν τα παλια φυλλα ή θα πρεπει να κοψω μερικα απο αυτα για να βγουν πιο γρηγορα τα κανονικα του φυλλα; 3.-Επισης το φυτο στην δευτερη φωτο μηπως ξερετε ποιο ειναι ;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη ενυδρειου(σε μεγαλυτερο) | bill | Reef | 10 | 17-05-08 07:22 |
Συμβουλες διαμορφωσης του νεου μου ενυδρειου. | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 60 | 16-03-07 00:49 |
αλλαγη χρησης ενυδρειου | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 16-02-07 09:24 |
Aλλαγη στο aquascaping του ενυδρειου μου | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 04-12-06 17:51 |
Αλλαγη Ενυδρειου | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-01-06 18:44 |