|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εδώ δεν έχω θυμώσει για αλλά πράματα. Εννοείτε ότι ξέρεις παραπάνω πράματα για τα γκαπι από μένα το ότι δεν έχεις γκαπι είναι λεπτομέρειες. όλοι έχουμε το δικαίωμα εδώ μέσα να γραφούμε ότι θέλουμε, έχουμε δεν έχουμε ψαριά. Μπορεί για τα γκαπι να βγουν και να μιλήσουν 20 άτομα. αν τους ρωτήσεις πόσοι έχουν γκαπι και να μας τα δείξουν θα δούμε το τι γίνετε. και τότε ας ανεβάσουν φωτογραφίες ας βάλουν υλικό και ας πουν ότι είμαι παράδειγμα προς αποφυγήν. ο dr frankenstein είπε όχι τόσο μεγάλα ποσοστά σε αλλαγές νερού στα γκαπι από κει και πέρα το σπίτι είναι ανοιχτό και τα σκυλιά δεμένα. κάποιοι νομίζουν ότι είναι σωστό να έχουν άποψη για όλα τα ψαριά. Δεν μπορείς πάντα να είσαι επί πάντως επιστητού και να ξέρεις τα πάντα για όλα τα ψαριά. Συγνώμη για όλες της ανακρίβειες και της λάθος πληροφορίες της οποίες δίνω αφού και η παγκόσμια κοινότητα τα καταδικάζει τότε τα ψαριά μου είναι πολύ τυχερά εδώ και 3 χρονιά. Που δεν έχω αγοράσει ψαρια, γιατί έχω γέννες από τα δικά μου να θεωρηθεί ότι έτυχε και όχι ότι πέτυχε. Το σωστό μέγεθος των θηλυκών Τα μεγάλα ραχιαία πτερύγια τα οποία δείχνουν αν το ψαρί είναι νεαρό η αν έχει γεράσει αγνοήστε τα Ο αριθμός και το ότι οι γόνοι μεγαλώνουν σωστά μια από τα ιδία. Στο τέλος θα πούμε ότι παίζει και fotoshop. κρίμα γιατί πίστευα ότι σεβόμαστε όταν κάποιος έχει κάνει πολλά πειράματα και πολλές παραλλαγές σε ότι συνεπάγετε αυτό ίσως να μπορούσε να πει κάτι παραπάνω. Όπως λεει και ο λαος(κούνια που με κούναγε)
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|