|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
νεκρος βραχος μου περισεψε.τον να τον σπασω δεν ειναι το προβλημα.
το θεμα μου ειναι ποτε θα ποιασει κοραλινη ετσι ωστε να μην κανει ''μπαμ'' σε σχεση με τον αλλο απο θεμα ενφανισης.οχι να γινει ζωντανος αλλα εστω ενα χρωματακι βρε παιδι μου σε σχεση με αυτο το ασπρο που ειναι τωρα......γιαυτο σκεφτομαι για ζωντανο.αλλα αν ειναι σε ενα μηνα να αρχηζει να περνει χρωματακι καπως δεν με χαλαει εννοειται.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
new malawi | aris2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 11-04-09 15:23 |
malawi for ever | chris7gtir | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 08-01-09 21:29 |
βοηθεια σε ''νεο'' malawi | ilias911 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 03-11-08 18:56 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |