|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φυσικά ανάλογα το ψαρί παίζει ρολό και το ύψους ενός ενυδρείου. Γενικά ένα σωστό ενυδρείο πρέπει να έχει και σωστό βάθος και μάκρος και ύψους .Μπορεί να έχω ένα 60 λίτρο ενυδρείο στην κατοχή μου αλλά θεωρώ ότι ενυδρείο θα έπρεπε να λέγονται αυτά που είναι από 300++ λίτρα τα αλλά είναι απλά ενυδρειακια (κοινός μεγάλες γυάλες) σίγουρα ένα ρεεφ ενυδρείο από τα λίγα που έχω διαβάσει στο ότι θέλουν ένα σωρό κυκλοφοριτές βράχο κτλ θέλουν πολλά λίτρα ώστε να φανεί και η ομορφιά τους. Η χημεία στα ρεεφ είναι κάτι που θέλει μεγάλη προσοχή οπότε όσα ποιο πολλά λίτρα τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια στο να κράτιουνται τα επίπεδα του νερου σταθερά. Από κει και πέρα ο καθένας κάνει ότι πειράματα θέλει. Καλή επιτυχία σε ότι και αν αποφασίσεις να κανεις.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΨΑΡΙΩΝ! | costas_kumitsu | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 08-04-09 20:07 |
σκεψεις για Tanganyika | steady | Tanganyika | 47 | 24-01-09 13:16 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Σκεψεις για δισκους..... | imichal | Δίσκοι | 8 | 05-05-08 10:57 |
Σκεψεις για αλλαγη φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-01-03 16:47 |