|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα,
εχω το ριο 400 και τα φυτα στο ενυδρειο ειχαν ολα μαραθει. οποτε ηταν σχεδον αδειο μονο με ψαρια... πηγα σε ενα μαγαζι και πηρα το systemset της dennerle και εριξα τα εξης: 4 ταμπλετες Ε15 και 4 ''πατηματα'' απο το υγρο S7. τελος βυθισα 10 ταμπλετες απο το ''REFLESHER TABS'' για να ανανεωθει ο βυθος. ξεχασα να σας πω οτι το ενυδρειο το εχω 2 χρονια και ειχα ριξει καποιες ταμπλετες SERA οποτε ηθελα με αυτν τον τροπο να παρουν τα πανω τους τα φυτα.εννοειται πως αγορασα και 2-3 φυτα να δω πως θα παει. η ολη διαδικασια εγινε χτες το μεσημερι.και εβαλα ενα αγγουρι για το πλεκο αλλα δε το καθαρισα. απλα το εκαοψα στη μεση. και επλυνα το εξωτερικο μερος αρκετη ωρα.... σημερα το πρωι που γυρισα σπιτι εχουν πεθανει 4 ψαρια και τα υπολοιπα βλεπω να εινα ψιλοκαλα αλλα να ανεβαινουν στην επιφανεια για αερα... το ενυδρειο εν τω μεταξυ ειναι πολυ θολο και βλεπεις με δυσκολια μεσα. τι λετε να εφταιξε? δε νομιζω το λιπασμα αλλα μαλλον το εξωτερικο μερος του αγγουριου τι λετε? τι να κανω? οι μετρησεις ειναι οκ μου τις μετρησανε στο μαγαζι.το μονο οτι εχω ph 8 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικος Θανατος ψαριων!! | gtsia | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 09-10-08 20:23 |
θανατος ψαριων | docrx8 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 05-05-08 16:56 |
ξαφνικος θανατος ψαριων | Μικρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 28-03-07 09:29 |
DIY CO2 - Θανατος Ψαριων | epistimon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 03-12-05 14:20 |
θανατος ψαριων | tolis_1234 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 15-03-05 23:22 |